Rinus

Van Ondernemer naar Teamleider

Van Ondernemer naar Teamleider

De switch van Rinus

Tot voor kort runde Rinus een succesvolle onderneming in auto-electronica. Na een aantal veranderingen in zijn leven besloot hij het roer om te gooien en solliciteerde hij bij Hydro. Hij heeft in een korte tijd heel wat grote stappen gemaakt. Van Zaag- en Stretchbank Operator naar Teamleider in de productie.

Helemaal verkocht

Rinus: “Via mijn buurman ben ik terechtgekomen bij Hydro. Hij werkte hier al. Ik ben toen gewoon op een donderdag naar binnen gelopen en die maandag erop kon ik beginnen. Die donderdag waren ze me 4 uur lang kwijt. Ik heb al die tijd bij de pers staan kijken. Ik was helemaal verkocht.

Kameraadschap

Het mooiste van werken bij Hydro vind ik het kameraadschap. Je collega’s zijn loyaal en altijd bereid om te helpen. Zowel op de werkvloer als privé. Dat geldt helemaal binnen je eigen ploeg. In mijn team gaan we voor elkaar door het vuur en zijn we trots op wat we samen voor elkaar krijgen.

Trots

Het is natuurlijk ook echt waanzinnig om met 55 miljoen kilo druk een mast uit de extrusiepers te zien komen. Voor een of ander luxe zeiljacht. Of profielen die uiteindelijk in de Ajax bus moeten komen. Daar ben ik trots op ja. Ik raak er niet over uitgepraat. Mijn vrienden zeggen dan ook regelmatig: “Hou toch eens je bek over je werk, man”, haha.”

 

 

Kun je de juiste vacature niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox.

JobAlert aanmaken