Over ons.

En de wereld van aluminium.

Duurzaamheid en innovatie

Bij Hydro draait alles om duurzaamheid en innovatie. We zorgen voor onze eigen grondstoffen, wekken eigen hernieuwbare energie op en produceren aluminium op basis van onze eigen technologie. Recycling is bij ons altijd een belangrijk speerpunt geweest. Want ook dat is een groot voordeel van aluminium. Je kunt het oneindig vaak hergebruiken. Duurzamer wordt het niet!

Zuinig op het milieu en onze mensen

We doen dus bijzonder zinvol werk bij Hydro. We maken duurzame producten van duurzaam materiaal op een duurzame manier. En niet alleen met betrekking op het milieu. We zijn ook zuinig op onze mensen. Wij hechten dan ook veel waarde aan een goede balans tussen een glansrijke carrière én een gezonde levensstijl. Zoals we hier zeggen: het moet wel leuk blijven!

Carriere maken

Bij Hydro werken hechte teams en ploegen nauw samen om elkaar te ondersteunen en zich samen verder te ontwikkelen. Wij bieden een uitgebreid opleidingsprogramma, een lekker salaris en goede voorzieningen op het gebied van veiligheid, gezondheidszorg en welzijn. Hier kun je carriere maken. Want bij Hydro kies je niet voor een baan maar voor een serieuze loopbaan. Vol doorgroeikansen!

Experts van wereldniveau

Met meer dan 40.000 collega’s in meer dan 40 landen zijn wij wereldwijd een van de grootste experts op het gebied van aluminium. Wij wéten er alles van en we máken er alles van. Profielen en onderdelen voor bijvoorbeeld auto’s, lantaarnpalen of machinebouw. Maar ook de behuizing van Ocean Clean-up’s nieuwste Interceptor en masten voor luxe zeiljachten.

Indrukwekkend machinepark

Om al dit moois te produceren, hebben al onze fabrieken de beschikking over een indrukwekkend machinepark. Denk aan elektrische ovens, krachtige persen, enorme zaagmachines en hypermoderne CNC-bewerkingsmachines. Of je nu graag werkt met gastechnische, hydraulische of pneumatische installaties, bij Hydro kun je je hart ophalen!

De jaarlijkse Hydro bijeenkomst uit 6 BeNeLux fabrieken