Lamin

Van receptionist naar FSW Operator

Van receptionist naar FSW Operator

De switch van Lamin


Lamin is in 2017 vanuit Gambia naar Nederland gekomen. Daar werkte hij als receptionist in een hotel. Toen hij via het uitzendbureau bij Hydro binnenkwam, had hij geen ervaring in techniek en sprak hij geen woord Nederlands. Nu is hij doorgegroeid tot lasspecialist bij de wrijflas techniek bij Hydro Harderwijk.

Op de juiste plek

Lamin: ”Iedereen vindt hier z’n plek. Dat is me door de jaren heen wel duidelijk geworden. Ze zijn er bij Hydro erg goed in om de talenten en de potentie van iemand te zien. En dus om de juiste man of vrouw op de juiste plek te krijgen. Dit is natuurlijk goed voor het bedrijf, maar ook voor jezelf. Want op die manier doet iedereen wat hij of zij kan en leuk vindt.
 

Talenten ontdekken

Met de juiste instelling, kun je hier alles leren. Teamleiders nemen echt de tijd voor je. Ze helpen je niet alleen praktisch met je werkzaamheden, maar ze helpen je ook om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Vanuit Hydro heb ik verschillende opleidingen mogen doen.  Ik had nooit gedacht dat ik zo’n goede lasser zou zijn, haha.


Gezonde werkdruk

Bij Hydro heerst een opvallend gezonde werkdruk. Naast alle vaste pauzes is er genoeg ruimte voor een bakje koffie of een frisse neus. In het hotel in Gambia waar ik werkte was er altijd veel onduidelijkheid en stress. Hier is alles strak en goed geregeld. Zo goed zelfs, dat ik dit jaar een maand naar Gambia kan.”’

Kun je de juiste vacature niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox.

JobAlert aanmaken