Tom

Van Dierenverzorger naar Inpakker

Van Dierenverzorger naar Inpakker


De switch van Tom

Tom studeerde Dierenzorg maar heeft die BSO opleiding niet lang in de praktijk gebracht. Via zijn neef kwam hij in aanraking met Hydro. De fascinatie voor techniek zorgde ervoor dat hij de schoolbanken inruilde voor een baan als Inpakker.


Een wereld open

Tom: “Ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar hoe dingen gemaakt worden. Ik had nog nooit gehoord van aluminium extrusie. Er ging een wereld voor me open. We maken hier echt vanalles: legpalen, masten, lantaarnpalen. Maar ook onderdelen voor treinbouw, vrachtwagens en zelfs helicopters.

Afwisseling

Die afwisseling zorgt ervoor dat het werk nooit saai of eentonig wordt. En daar zorgen mijn collega’s ook wel voor. Want het is soms hard werken, maar er is altijd ruimte voor een praatje of een grapje. Het lijkt wel alsof hier alleen maar leuke mensen werken. Ik heb hier al een aantal goede vrienden gemaakt.


Persoonlijke groei

Ook het management doet er alles aan om een zo prettig mogelijke werkomgeving te creëren. Er wordt, zeg maar, goed voor ons gezorgd. Door het hele bedrijf heen is er veel aandacht voor veiligheid en persoonlijke groei. Je kunt hier altijd stappen maken als je wilt. En als je een idee hebt om het werk effectiever of veiliger te maken, dan wordt daar serieus naar geluisterd. Iedere mening telt hier mee.”

Kun je de juiste vacature niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox.

JobAlert aanmaken