Dylan

Van Schilder naar Inpakker

Van Schilder tot Inpakker

De switch van Dylan

Na zijn opleiding is Dylan direct in de bouw gaan werken als schilder. Op zoek naar een gezondere werkplek kwam hij terecht bij Hydro. Via de afdeling Maintenance heeft hij de stap gemaakt naar Inpakker.


Gezondere werkomgeving

Dylan: “Ik was na 5,5 jaar als leerling en schilder in de bouw te hebben gewerkt toe aan iets anders. Ik wilde dichterbij huis gaan werken. Maar vooral in een gezondere en veiligere werkomgeving. Ik kende Hydro al uit mijn familie. Mijn opa werkte hier al. Maar ook mijn oom en neef. Net als veel van mijn vrienden, trouwens. Ik voel me hier wel thuis, ja. Haha.

Netheid en veiligheid

De werkomstandigheden zijn hier echt heel goed. Hydro staat bekend om de aandacht voor netheid en veiligheid. Alles is strak en goed geregeld. Ik kan later gezond en wel mijn pensioen in. Nee hoor, mij hoor je niet klagen.

Mooie stappen

Ik ben echt van plan hier nog nog jaren te blijven werken en te groeien. Ik wil nog graag wat mooie stappen maken. Daarom doe ik elke dag mijn best en blijf ik mezelf ontwikkelen. Om te laten zien dat ik graag wil  neem ik regelmatig extra opdrachten aan en volg ik interessante opleidingen.”

 

Kun je de juiste vacature niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox.

JobAlert aanmaken