Yusuf

Van Verzekeringsadviseur naar Operator

Van Verzekeringsadviseur naar Operator

De switch van Yusuf

Yusuf werkt pas sinds 2016 bij Hydro maar heeft nu al mooie stappen gemaakt. Na 8 jaar als verzekeringsagent te hebben gewerkt, timmert hij nu bij Hydro flink aan de weg als Operator en studeert hij Technische Bedrijfskunde op kosten van de zaak.

Blijven ontwikkelen

Yusuf: “Ik was er klaar mee. Met de lange dagen, met het laat thuis, met het nette pak. Ik kon bovendien als verzekeringsagent niet meer doorgroeien. En die behoefte heb ik wel. Ik wil mezelf blijven ontwikkelen. Want stilstand is achteruitgang. Ik heb mijn baan toen opgezegd zonder dat ik al iets nieuws had.


HBO studie

Ik wilde geen kantoorfunctie meer. Via mijn neef die hier ook werkte, kwam ik in aanraking met Hydro. Ik ben helemaal niet technisch aangelegd. Er kwam in het begin dan ook veel op me af: billets, stretchbanken, ploegendiensten. Inmiddels weet ik precies welke processen er spelen, heb ik aan elke machine gestaan en volg ik een HBO studie om hier als Proces Engineer productieprocces te verbeteren.

Gedrevenheid

Iedereen kan hier carrière maken. Dat weet ik zeker. Als je tenminste wilt, inzet laat zien en initiatief toont. Zo zag ik de interne vacature van Proces Engineer voorbij komen en heb er zonder vereiste HBO diploma op gesolliciteerd. Die gedrevenheid wordt gewaardeerd. En dus beloond.

 

Kun je de juiste vacature niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox.

JobAlert aanmaken