Ben jij klaar voor een switch naar techniek?

Ben jij klaar met je baan? En klaar voor een switch naar techniek? Bij Hydro kun je het helemaal maken! Bijvoorbeeld als Productie operator of medewerker Technische dienst. Zelfs zonder technische opleiding of ervaring. Net zoals José en Dylan. Die hun baan als Verkoper en Schilder inwisselden voor een glansrijke loopbaan bij Hydro Raeren. Naast het maken van carrière, maken ze hier de meest bijzondere en duurzame producten van aluminium.

Wereldspeler

Met wereldwijd 140 vestigingen waarvan 6 in de Benelux zijn we een echte wereldspeler op het gebied van aluminium extrusie. In onze smelterijen recyclen wij aluminium tot lange, massieve cilinders. Zogenaamde ‘billets’. Zo’n billet wordt in een extrusiepers verwarmt en door een unieke mal (matrijs) geperst. Vervolgens doorlopen deze halffabrikaten, palen en profielen allerlei test-, afwerk- en inpakprocessen voordat ze de wereld over gaan naar onze opdrachtgevers.

Werken bij Hydro

Hydro Raeren


Onze aluminiumfabriek in Raeren is gespecialiseerd in het extruderen en anodiseren van lange lengtes en precisie profielen. We kunnen hier werken met zeer nauwe toleranties.