Ben jij klaar voor een switch naar techniek?

Ben jij klaar met je baan? En klaar voor een switch naar techniek? Bij Hydro kun je het helemaal maken! Bijvoorbeeld als Productie operator of medewerker Technische dienst. Zelfs zonder technische opleiding of ervaring. Net zoals Marc en Bé. Die hun baan als Barman en Ober inwisselden voor een glansrijke loopbaan bij Hydro Hoogezand. Naast het maken van carrière, maken ze hier de meest bijzondere en duurzame producten van aluminium.

Wereldspeler

Met wereldwijd 140 vestigingen waarvan 6 in de Benelux zijn we een echte wereldspeler op het gebied van aluminium extrusie. In onze smelterijen recyclen wij aluminium tot lange, massieve cilinders. Zogenaamde ‘billets’. Zo’n billet wordt in een extrusiepers verwarmt en door een unieke mal (matrijs) geperst. Vervolgens doorlopen deze halffabrikaten, palen en profielen allerlei test-, afwerk- en inpakprocessen voordat ze de wereld over gaan naar onze opdrachtgevers.

Werken bij Hydro

Hydro zorgt ervoor dat haar producten en processen duurzaam zijn en voldoen aan ambitieuze doelstellingen. De organisatie neemt het voortouw in het...

Hydro Hoogezand


Onze aluminium productielocatie in Hoogezand is gespecialiseerd in het extruderen van lange lengtes en precisieprofielen. Ook kunnen wij anodiseren, poedercoaten en isoleren.