Ben jij klaar voor een switch naar techniek?

Ben jij klaar met je baan? En klaar voor een switch naar techniek? Bij Hydro kun je het helemaal maken! Bijvoorbeeld als Productie operator of medewerker Technische dienst. Zelfs zonder technische opleiding of ervaring. Net zoals Rinus en Lamin. Die hun baan als Ondernemer en Receptionist inwisselden voor een glansrijke loopbaan bij Hydro Harderwijk. Naast het maken van carrière, maken ze hier de meest bijzondere en duurzame producten van aluminium.

Wereldspeler

                       

Met wereldwijd 140 vestigingen waarvan 6 in de Benelux zijn we een echte wereldspeler op het gebied van aluminium extrusie. In onze smelterijen recyclen wij aluminium tot lange, massieve cilinders. Zogenaamde ‘billets’. Zo’n billet wordt in een extrusiepers verwarmt en door een unieke mal (matrijs) geperst. Vervolgens doorlopen deze halffabrikaten, palen en profielen allerlei test-, afwerk- en inpakprocessen voordat ze de wereld over gaan naar onze opdrachtgevers.

Werken bij Hydro

- geen intro tekst -

- intro tekst ontbreekt -

Hydro Harderwijk


In onze aluminiumfabriek in Harderwijk maken we grote en brede profielen. Zowel in lange lengtes als kant-en-klare componenten.