Ben jij klaar voor een switch naar techniek?

Ben jij klaar met je baan? En klaar voor een switch naar techniek? Bij Hydro kun je het helemaal maken! Bijvoorbeeld als Productie operator of medewerker Technische dienst. Zelfs zonder technische opleiding of ervaring. Naast het maken van carrière, maken ze hier de meest bijzondere en duurzame producten van aluminium.

Wereldspeler

Met wereldwijd 140 vestigingen waarvan 6 in de Benelux zijn we een echte wereldspeler op het gebied van aluminium extrusie. In onze smelterijen recyclen wij aluminium tot lange, massieve cilinders. Zogenaamde ‘billets’. Zo’n billet wordt in een extrusiepers verwarmt en door een unieke mal (matrijs) geperst. Vervolgens doorlopen deze halffabrikaten, palen en profielen allerlei test-, afwerk- en inpakprocessen voordat ze de wereld over gaan naar onze opdrachtgevers.

Werken bij Hydro

Hydro Ghlin


Hydro Ghlin's grootste trots is de Recycle unit. Hier wordt aluminium gerecycled. Het gesmolten schroot wordt tot sterke en kwalitatieve aluminium palen omgetoverd die vervolgens als basismateriaal voor nieuwe profielen in andere fabrieken gebruikt worden. Daar is veel energie voor nodig. Gelukkig heeft de plant in Ghlin een eigen windmolen op het terrein welke een groot deel van de benodigde energie opwekt.