Ben jij klaar voor een switch naar techniek?

Ben jij klaar met je baan? En klaar voor een switch naar techniek? Bij Hydro kun je het helemaal maken! Bijvoorbeeld als Productie operator of medewerker Technische dienst. Zelfs zonder technische opleiding of ervaring. Net zoals Nathalie en Yusuf. Die hun baan als Automonteur en Verzekeringsadviseur inwisselden voor een glansrijke loopbaan bij Hydro Drunen. Naast het maken van carrière, maken ze hier de meest bijzondere en duurzame producten van aluminium.

Wereldspeler

Met wereldwijd 140 vestigingen waarvan 6 in de Benelux zijn we een echte wereldspeler op het gebied van aluminium extrusie. In onze smelterijen recyclen wij aluminium tot lange, massieve cilinders. Zogenaamde ‘billets’. Zo’n billet wordt in een extrusiepers verwarmt en door een unieke mal (matrijs) geperst. Vervolgens doorlopen deze halffabrikaten, palen en profielen allerlei test-, afwerk- en inpakprocessen voordat ze de wereld over gaan naar onze opdrachtgevers.

Werken bij Hydro

Ter uitbreiding van het HR team, dat nu bestaat uit drie medewerkers, zoeken wij een HR collega met relevante kennis van zaken en ervaring! Het gaa...

Ter versterking van onze Technische Dienst zoeken wij een gedreven kandidaat voor de functie van Industrial Automation Engineer. Dat houdt in dat j...

Hydro Drunen

Met 2 extrusiepersen zijn we in Drunen gespecialiseerd in het extruderen van extra lange profielen. Ook maken we hier bewerkte componenten die kant-en-klaar zijn voor montage.